новини

Курсанти-психологи знають секрет успішного виконання завдань

19.04.2019 15:39

Майбутні офіцери-психологи з гуманітарного факультету Національної академії Національної гвардії України проходять курс практичної підготовки по згуртуванню колективів. Ці навчання відбуваються на базі тренінгового містечка «Team Building» 3 бригади оперативного призначення Національної гвардії України, які проводить психолог із досвідом – начальник відділення психологічного забезпечення військової частини лейтенант Валерії Ковінько.

«Курс з тімбілдінгу максимально ефективний при згуртуванні військового колективу. Під час його проведення підвищується взаємодія військовослужбовців та збільшується швидкість виконання вправ. Адже як відомо, якщо кожному військовослужбовцю комфортно працювати у своєму колективі, він буде мотивований і націлений на якісне виконання завдань», -  зазначила Валерія.

Курсанти активно виконують всі вправи, разом вирішують додаткові та ввідні завдання та навчаються довіряти один одному.

«Під час тренінгу у майбутніх психологів формують розуміння основ психології та розвивають практичні вміння, які знадобляться в майбутньому при роботі в підрозділах. Такий процес навчання в Академії спрямований на всебічну підготовку та формування кваліфікованих кадрів для підрозділів Національної гвардії України», ­­- коментує хід навчань доцент кафедри психології та педагогіки Академії НГУ підполковник Олексій Міршук.

Автор майор Ігор Авілов

фото курсант Руслан Калашник