новини

Особовий склад Академії взяв участь у заходах, присвячених до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

09.05.2019 15:26

У Харкові на Меморіальному комплексі Слави відбулося покладання квітів та молебень за загиблими у Другій світовій війні. До пам'ятника Батьківщині-Матері прийшли ветерани, представники духовенства, депутати Верховної Ради, керівники міста та області, військові, правоохоронці, представники патріотичних об'єднань, студенти, школярі.

У покладанні квітів взяли участь офіцери, курсанти командно-штабного факультету та духовий оркестр Національної академії Національної гвардії України.

«Ми ніколи не повинні забувати про ті героїчні подвиги, які здійснили наші батьки, діди і прадіди в ім'я свободи і мирного життя майбутніх поколінь. Не існує нічого дорожчого, ніж людське життя, сльози матерів, зламані долі мільйонів людей. І наш обов'язок - навчити своїх дітей любити Батьківщину і бути готовими постояти за неї так, як це робили наші герої! Їх подвиг навіки залишиться в історії людства!», - зазначив т.в.о. заступника начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Юрій Драган.

Крім того, в усіх  районах міста Харкова пройшли урочисті заходи присвячені 74-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, де військовослужбовці Академії взяли активну участь. Офіцери та курсанти привітали ветеранів, вшанували хвилиною мовчання загиблих Другої світової війни та пройшли урочистим маршем, віддаючи «шану» всім тим, хто захищав країну в ті часи.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ