новини

Гвардійці командно-штабного факультету Академії порадували малечу з дитячого будинку

22.05.2019 11:26

Традиційно, гвардійці командно-штабного факультету Академії завітали до одного з дитячих будинків міста Харкова.

Курсанти виявили бажання особисто доставити допомогу дітям. Хоча держава й повністю забезпечує заклади подібного типу, але такі речі як солодощі, предмети гігієни та іграшки ніколи не будуть зайвими для діток.

Курсанти зазначають, що через подібні візити вони мають можливість не тільки допомагати дітям, а ще й багато чому повчитися. Зокрема, таким рисам як розуміння, піклування та виховання. Більше того, деякі з військовослужбовців мали можливість проявити батьківські навички, а саме погодувати, погратися та вкласти дитину спати.

«Дякую хлопцям за візит та за надану допомогу. Кажучи «допомога», я маю на увазі не тільки речі, а, насамперед, їх відносини з дітьми. Я бачила, що спілкування з дітками викликає щиру усмішку як у дитини, так і в курсанта», - переконана вихователька молодшої групи №2 Зеленогайського дитячого будинку Валентина Степанівна Степанюк.

Добра ніколи не буває забагато, а тим більше, якщо мова йде про діток, які обділені головним – батьківською любов`ю. Візит курсантів для малечі став справжнім святом, адже гвардійці огорнули їх світлі душі любов`ю та увагою.

Курсант Микита Сергієнко