новини

Курсанти Київського факультету змагалися у витривалості

31.05.2019 17:00

На Київському факультеті відбулися змагання з кросфіту між курсантськими підрозділами, де хлопці проявили себе як у складі команд так і індивідуально.

До програми змагань увійшли наступні випробування: підтягування на перекладині, вистрибування на тумбу, удари молотом, жим лежачи, згинання розгинання рук в упорі на брусах, вертикальний жим штанги від плечей та поштовх гирі вагою 32 кг.

«Під час подібних заходів чітко видно можливості кожного, адже жоден не хотів підвести свою команду. Система кругових тренувань сприяє серцево-судинній та дихальній витривалості, силі, гнучкості, швидкості, координації, спритності, рівновазі та точності», - зауважив заступник начальника факультету підполковник Руслан Кізян.

Військовослужбовці переживали за своїх товаришів, гучними оплесками та вигуками підтримували їх, що підбадьорювало та надавало сил учасникам.  У нелегкому протистоянні перше місце посіла команда курсу третього року навчання. Також представник цього ж курсу молодший сержант Віктор Данюк отримав кубок особистої першості.

«Я дуже радий, що наша команда показала найкращі результати. Ми дуже старалися й наполегливо тренувалися. Кроссфіт дуже згуртовує та загартовує», - підкреслив сержант Василь Жижула.

лейтенант Альона Крижановська