новини

В Академії стартувала державна атестація випускників

04.06.2019 12:33

Цього року атестаційну комісію для складання державних іспитів очолив виконуючий обов’язки командувача Нацгвардії генерал-лейтенант Микола Балан.

Перше засідання атестаційної комісії, за участю керівництва та науково-педагогічного складу Академії, відбулося в методичному кабінеті. Розпочав засідання начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

«Державні іспити – це важливий момент для кожного випускника, тож я наголошую,  члени екзаменаційних комісій повинні максимально відповідально та об’єктивно підійти до оцінки знань майбутніх офіцерів Нацгвардії, - зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський. - Впевнений, що за рівнем підготовки всі випускники покажуть гідні результати та отримають дипломи для подальшого проходження служби у військових частинах, а студенти для успішної роботи, спрямованої на розвиток держави».

Секретар атестаційної комісії начальник відділення організації заочного та дистанційного навчання підполковник Євген Денисенко оголосив розпорядок роботи комісій, їх склад та зазначив прізвища військовослужбовців, що претендують на дипломи з відзнакою. Начальники факультетів доповіли про готовність своїх підрозділів та навчально-матеріальної бази до проведення перевірки випускників.

Серед цьогорічних випускників 108 здобувачів освітнього рівня «Магістр» та 319 освітнього рівня «Бакалавр». 25 курсантів залишається для подальшого навчання за другим освітнім ступенем магістр тактичного рівня військової освіти. 72 кандидата за рішенням Вченої ради затверджено на отримання диплому з відзнакою.

Державна атестація триватиме два тижні, а далі на майбутніх офіцерів чекає випуск та передислокація до подальших місць проходження служби у військових частинах Національної гвардії України.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ