новини

В Академії обрали кращих 15 гвардійців з військ для здобуття «магістра» тактичного рівня підготовки

15.06.2019 10:23

У Національній академії Національної гвардії України пройшло заключне засідання приймальної комісії за результатами здачі вступних випробувань для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» тактичного рівня підготовки.

Протягом тижня військовослужбовці з підрозділів Національної гвардії, які виявили бажання вступити до Академії , здавали іспити з фахових предметів, фізичної підготовки,  проходили професійно-психологічний відбір та медичне обстеження.

На відкритому засіданні мандатної комісії начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський довів абітурієнтам їх результати та оголосив списки зарахованих на кожний факультет. Всього зараховано 15 військовослужбовців.

«Я вітаю усіх, хто вступив до нашого навчального закладу. Ви доклали максимум зусиль щоб стати курсантами, адже конкурс на вступ був досить великим. Попереду на вас чекає плідна робота в нашому навчальному закладі, де ви отримаєте ґрунтовні знання та необхідні практичні навички. Бажаю вам успіхів та плідного навчання», - зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Після оголошення результатів члени мандатної комісії та присутні начальники відділів та служб відповіли на всі питання, які цікавили майбутніх курсантів а також довели до відома присутніх перелік документів, які потрібні їм під час навчання в Академії.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ