новини

Привітання начальника Національної академії Національної гвардії України з Днем Конституції України

28.06.2019 09:35

Рівно 23 роки тому, Конституція України стала рупором, який проголошував рівність прав та свобод громадян, територіальну цілісність та недоторканість. І до сьогодні, кожен має можливість знайти на її сторінках, вигаптувану життям правду, хоча й заховану за чіткою правовою регламентацією.

28 червня 2019 року – день, який ми проживаємо тут і зараз. Проживаємо, аналізуючи уроки історії та виклики сьогодення. Ми робимо роботу над нашими помилками, адже кожен розуміє важливість завтрашнього дня та відповідальність перед майбутнім.

Хочеться побажати кожному українцю, а особливо захисникам, які з наповненими хоробрістю душами, щодня стоять на варті добра, честі та безпеки держави. Нехай це свято, яке відображає верховенство права, політичну, економічну та ідеологічну багатоманітність стане допомогою на шляху до розбудови незалежної та демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства та сформованих цінностей!

Вірю, що Україна досягне найвищого розвитку, а її народ в мирі, свободі, спокої та достатку творитиме історію, яка буде огорнута правдою та щастям. Слава Україні!

З повагою

Начальник Національної академії Національної гвардії України

генерал-лейтенант                                                                   С.А. Соколовський