новини

Святковий захід з нагоди Дня Конституції України

28.06.2019 12:40

Урочисті заходи до Дня Конституції України відбулися біля пам'ятника Незалежності України на площі Конституції. Квіти пошани до Монументу Незалежності України поклали представники керівництва області, воїни АТО й ООС, жителі та гості міста. Під час виконання гімну присутні, приклавши руку до серця, виконували гімн разом.

У заході взяв участь і начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-лейтенант Сергій Соколовський, який зазначив, що Конституція Ураїни - основний закон, який визначає життя громадян в незалежній країні.

«28 червня 1996 року увійшло в новітню історію нашої держави. Цього дня Верховна Рада України прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної, демократичної держави, який проголошував рівність прав та свобод громадян, територіальну цілісність та недоторканість. На її фундаментальних засадах ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу», - зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Окрім участі в офіційній частині заходу, для всіх присутніх підготували святковий концерт за участю танцювальних  колективів та співаків Харкова.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ