новини

На Київському факультеті проходить здача літньої екзаменаційної сесії

03.07.2019 15:19

Майбутні офіцери Нацгвардії, які навчаються на Київському факультеті Національної академії Національної гвардії України, складають іспити літньої сесії.

Для курсантів це період підведення підсумків навчальної роботи протягом семестру. Гвардійці наполегливо складають заліки та екзамени. Вони демонструють високі показники набутих знань, умінь та навичок, відповідно до стандартів вищої освіти.

Поспілкувавшись з майбутніми офіцерами щодо їх ставлення до навчання та сесії, у відповідь почули наступне: «Кожна сесія наближає до кінцевої мети – випуску. Це перевірка рівня твоєї особистої відповідальності та того, наскільки якісно ти засвоїв матеріали з навчальних предметів», - розповів сержант Андрій Головацький.

«Насправді, сесію я чекаю з нетерпінням, перевіряю себе. Після кожного зданого іспиту чи заліку мене переповнюють почуття, ніби стаю ще дорослішим. Дуже вагомим фактором є небажання підвести тих, хто щоденно вкладає в мене і моїх товаришів знання, підтримує та надихає. Це, звичайно, викладачі, командири, рідні», - розповів курсант третього року навчання старший солдат Михайло Добровольський.

«Навчання – наполеглива праця кожного курсанта, починаючи з першого курсу і до випуску, а сесія - чергова сходинка на шляху до цілі – стати офіцером, гідним командиром, прикладом для наслідування. Я щоразу переконуюсь у правильності вибору своєї професії, адже це саме той шлях по якому я хочу іти», - наголосив старший сержант Олександр Бурлака.

За підсумками піврічної роботи можна сміливо заявити, що курсанти демонструють ґрунтовні знання дисциплін, передбачених навчальними планами.

Автор лейтенант Альона Крижановська