новини

В курсантів Київського факультету Академії завершилася навчальна практика

29.07.2019 17:08

У Північному Київському територіальному управлінні НГУ підвели підсумки навчальної практики курсантів третього року навчання Київського факультету.

43 курсанти виконували службові обов'язки на посадах головних сержантів взводів відповідно до спеціалізації підрозділу у військових частинах 3030 та 3066. Хлопці мали можливість попрацювати з підлеглим особовим складом, закріпити теоретично набуті знання на практиці, вдосконалили якості командира.

Командування військових частин відмітило відповідальність з якою майбутні офіцери поставилися до проходження практики та підкреслило високу якість підготовки.

"Хочеться звернути увагу на професійні навички курсантів, їх старанність при виконанні службових завдань. Чекатимемо вас наступного року вже на посадах командирів взводів", - промовив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Північного Київського терироріального управління НГУ полковник Юрій Макарчук.

"Мені сподобалося ставлення командирів, їх підтримка та допомога у відпрацюванні питань програми навчальної практики. Працюючи з особовим складом, я в черговий раз зрозумів, що обраний мною професійний шляє є правильним. Я усвідомив важливість командира у формуванні особистості військовослужбовця, саме в індивідуальному підході до кожного", - розповів старший сержант Віталій Войчук.

За результатами практики 19 курсантів були заохочені правами начальника Північного Київського територіального управління та командирами  військових частин.

лейтенант Альона Крижановська