новини

В Академії відзначили День Державного Прапора України

23.08.2019 13:57

У Національній академії Національної гвардії України відбулись урочистості з нагоди святкування Дня Державного Прапора України.

Розпочався святковий захід з підняття Державного Прапора відмінниками навчання Академії у супроводі державного гімну України.

«Вітаю вас з Днем Державного Прапора України! В усі часи Державний Прапор був і залишається однією з найвищих і шанованих святинь. Він є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Він є символом всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом незалежності України, особливо останні роки. В ці святкові дні бажаю всім нам міцного здоров’я, мудрості, оптимізму, патріотизму і взаємної поваги, безхмарного неба, злагоди,  щасливого і заможного життя на рідній землі. Слава Україні!», - привітав особовий склад т.в.о. начальника Академії генерал-майор Олександр Морозов.

З нагоди свята, т.в.о. начальника Академії нагородив кращих військовослужбовців навчального закладу відзнаками, нагородами та грамотами. На адресу навчального закладу надійшли привітання від Міністра внутрішніх справ та Командувача Національної гвардії України.

По завершенню урочистої частини військовослужбовці Академії пройшли урочистим маршем. До церемонії підняття синьо-жовтого стягу долучились і на Київському факультеті.

Начальник Київського факультету Національної академії Національної гвардії України полковник Корнієнко Дмитро Миколайович привітав офіцерів, військовослужбовців за контрактом, курсантів, солдатів з Днем Державного прапора: «Сьогодні військовослужбовці Національної гвардії України зі зброєю в руках захищають державний суверенітет територіальну цілісність і недоторканість України в межах її державного кордону. Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та Незалежності».

Особовий склад факультету був заохочений відзнаками командувача Національної гвардії України, Начальником Національної академії Національної гвардії України та отримав подяки від начальника Київського факультету.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації  НА НГУ та за матеріалами Артема Федоренко