новини

Кандидати на вступ до магістратури заочної форми навчання склали іспит з фізичної підготовки

05.09.2019 18:04

Вступні випробування з фізичної підготовки проводяться з метою перевірки рівня фізичної підготовленості кандидатів до вступу в магістратуру заочної форми навчання Національної академії Національної гвардії України.

Вступний іспит з фізичної підготовки склали 20 офіцерів із підрозділів Національної гвардії України та Збройних сил України. Програма іспиту включала вправи на силу, швидкість та витривалість, а саме підтягування на перекладині, біг на 100 м та біг на 1 км. Оцінка виконання вправи виставлялася у відповідності до вікової групи та діючої нормативної бази.

«Головним завданням іспиту з фізичної підготовки є перевірка практичної фізичної підготовленості офіцерів, незалежно від особливостей військово-бойової діяльності та впливу рівня фізичної підготовленості на ефективність їх бойової підготовки. Вищезазначена перевірка проводиться за нормативами для військовослужбовців ІІІ категорії, - розповів доцент кафедри фізичної підготовки та спорту майор Артем Турчинов.За результатами складання іспиту офіцери отримали оцінки «відмінно» та «добре»».

Сьогодні також відбулося заключне засідання приймальної комісії, головним завданням якого стало доведення результатів іспитів до кандидатів та зазначення прізвищ тих, хто став слухачем магістратури Національної академії Національної гвардії України. Вже з наступного тижня в слухачів магістратури розпочнеться перша екзаменаційна сесія.

Відділ міжнародних зв`язків, інформації та комунікації НА НГУ