новини

Нацгвардійцям вручили 40 квартир у новому будинку (відео)

07.09.2019 10:40

У Національній академії Національної гвардії України завершено проведення ремонтно-будівельних робіт житлових приміщень та введено в експлуатацію шестиповерхову будівлю, що знаходиться на території навчального закладу.

У серпні Академія отримала дозвіл з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно з правом користування вищезазначеної будівлі.

Загальна площа будівлі складає 13031.5 квадратних метрів, 6454.7 з яких – житлова площа.

На сьогоднішній день повністю завершено ремонтно-будівельні роботи з третього по шостий житлові поверхи. Відремонтовані житлові приміщення – 40 двохкімнатних квартир, які призначені для проживання сімей не лише постійного офіцерського складу, а й тих, хто прибуває до Академії на навчання на певний строк. Також відремонтовано 64 кімнати, які призначені для проживання курсантів, солдатів Академії та військовослужбовців, які проходять курси підвищення кваліфікації у навчальному закладі.

Кожен поверх розподілений на житлові блоки, де розташовані 16 кімнат для проживання курсантів та 10 двохкімнатних квартир для сімей офіцерів. Кімнати для курсантів розраховані на 6 осіб.

Усі житлові приміщення мають сучасні меблі та необхідні умови, що відповідають санітарно-гігієнічним вимогам та сприяють зручності експлуатації, а також підвищують комфорт проживання в них.

У житлових блоках, призначених для проживання курсантів, солдатів та військовослужбовців контрактної служби розміщено по 2 кухні.

У будівлі встановлено новий сучасний пасажирський ліфт вантажопідйомністю в 1 тонну.

Крім того, з комунальними підприємствами укладено додаткові угоди щодо надання комунальних послуг, а саме: водовідведення, електроенергії та тепла.

Сьогодні нацгвардійцям вручили 40 квартир у новому будинку. На сьогоднішній день у будівлі проживає у двохкімнатних квартирах 15 сімей слухачів оперативно-тактичного факультету та 15 сімей офіцерів Академії. Що стосується курсантських квартир, то заселено 192 військовослужбовця (96 хлопців та 96 дівчат).

Відділ міжнародних зв`язків, інформації та комунікації НА НГУ