новини

На Київському факультеті перевірили рівень професійної підготовки офіцерів

24.09.2019 16:36

Впродовж двох днів у військовослужбовців було перевірено теоретичні знання з гуманітарної, методичної підготовки, тактичної підготовки військ, статутів Збройних сил України, вогневої підготовки, практичне виконання стройових прийомів, вправ курсу стрільб та фізичної підготовки.

Для контролю якості проведення здачі професійної підготовки до підрозділу прибула комісія на чолі з начальником навчально-методичного центру полковником Володимиром Тробюком.

«Професійна компетентність військовослужбовця відображає його готовність та спроможність на належному рівні виконувати службово-бойові завдання, застосовуючи необхідні знання, уміння та навички. Саме після здачі заліків кожному стає зрозумілою необхідність покращувати свої знання, усвідомлення того, на що саме слід звернути більшу увагу, адже особистий результат є внеском у розвиток підрозділу, усієї структури. Бажаю вам лише позитивних результатів та високих оцінок», - зазначив полковник Володимир Тробюк.

По закінченню здачі заліків кожен військовослужбовець отримав оцінку ­та дізнався про недоліки, над якими слід працювати.

лейтенант Альона Крижановська