новини

В офіцерів магістрів заочної форми навчання розпочалася екзаменаційна сесія

25.09.2019 11:01

Офіцери магістри оперативно-тактичного рівня, які навчаються на першому році навчання, протягом тижня складатимуть в Національній академії Національної гвардії України установчу екзаменаційну сесію.

Основною особливістю навчання офіцерів магістрів заочної форми навчання, порівняно із денною є кількість годин, які відведені на самостійну роботу. Окрім практичних занять із оцінювання оперативної обстановки у сфері внутрішньої безпеки, які проводяться на базі Академії із застосуванням комп’ютерної техніки.

Установча екзаменаційна сесія спрямована на ознайомлення офіцерів із предметами, які будуть винесені на екзаменаційні іспити під час зимового періоду.

«Під час установчої сесії офіцери магістри заочної форми навчання мають можливість отримати важливу інформацію, яка обов’язково стане їм в нагоді в майбутньому, - наголосив професор кафедри оперативного мистецтва полковник Юрій Бобков. – Військовослужбовці із зацікавленістю слухають лекційний матеріал та відповідають на семінарах, що свідчить про те, що презентований викладачами матеріал є актуальним під час проходження військової служби як в Національній гвардії України, так і в інших військових формуваннях».

Відповідально підходить до занять й заступник командира полку з громадської безпеки полковник Володимир  Шершенько. Для офіцера найбільш цікавою з дисциплін є тактика Національної гвардії України.

«Під час підготовки отримую дуже багато цікавої інформації, яку  викладачі намагаються подати на високому рівні. Намагаюся брати максимум корисного від занять, щоб потім отримані знання застосувати у військовій частині та надати підлеглому особовому складу», - зазначив полковник Володимир Шершеньков.

Наступна екзаменаційна сесія серед офіцерів магістрів заочної форми та першого року навчання відбудеться у січні 2020 року.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ