новини

Шановні науково-педагогічні працівники, шановні офіцери! Вітаємо вас із професійним святом - Днем працівника освіти!

04.10.2019 16:30

За останні роки Національна гвардія України суттєво змінилась, поряд з цим змінюється і система військової освіти. Наш навчальний заклад постійно розвивається, змінює підходи в навчанні на найбільш сучасні, інтегрує ефективні методи викладання і все це задля однієї головної мети – виховання покоління офіцерів, які будуть професійними захисниками своєї держави і фахівцями обраної справи.

Академія стрімко розвивається, і це завдяки значному вкладу кожного  з вас. Наукові здобутки викладачів, якісна підготовка  курсантів та студентів – все це свідчить про те, що рівень освіти   постійно підвищує свої якісні показники.

Велика вдячність і шана Вам за навчання і виховання майбутніх захисників України, які неодмінно стануть елітою силового блоку нашої країни! Завдяки Вам наша молодь виховується на справжніх зразках патріотизму, порядності, поваги і любові до держави.

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук та самовідданість.

В день  професійного свята бажаю Вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

Зі святом !

З повагою, командування Національної академії Національної гвардії України!