новини

В Національній академії Нацгвардії відзначили День працівника освіти

04.10.2019 16:39

В Національній академії Національної гвардії України пройшли урочисті заходи з нагоди Дня працівника освіти.

Зі словами привітань виступив т.в.о. начальника Національної академії Національної гвардії України полковник Олег Шабалін.

«Академія Нацгвардії постійно розвивається, інтегрує ефективні методи викладання і все це задля однієї головної мети – виховання покоління офіцерів, які будуть професійними захисниками своєї держави і фахівцями обраної справи», - наголосив полковник Олег Шабалін. - «Наукові здобутки викладачів, якісна підготовка  курсантів та студентів – все це свідчить про те, що рівень освіти у виші постійно підвищує свої якісні показники. Бажаємо Вам постійного творчого натхнення, міцного здоров’я, благополуччя, щастя і нових досягнень у професії».

На адресу навчального закладу надійшло привітання від командувача Національної гвардії України генерал – лейтенанта Миколи Балана.

Наказом начальника Академії за відповідальне виконання свого професійного обов’язку, збагачення інтелектуального потенціалу здобувачів вищої освіти, педагогічну майстерність та з нагоди святкування Дня працівника освіти 26 працівникам оголошено подяку, 16 викладачів – нагороджені грамотами та 20 – грошовою премією.

Наказом командувача Національної гвардії України за високі досягнення у службовій діяльності, ініціативу, наполегливість, відданість Військовій присязі та Українському народові 4 офіцера Академії відзначені відомчими заохочувальними відзнаками Національної гвардії України.

Урочистості завершилися святковим концертом. Музичні номери та запальні танці присутнім підготували курсанти та студенти Академії, художній колектив ансамблю і танцю «Ассоль» та вихованці вокального гурту «5 стихій».

«Ми дуже цінуємо наших викладачів, і, звичайно, хочемо постійно радувати їх своїми досягненнями як в навчанні, так і в творчій діяльності. Під час концерту я подарувала присутнім класичний вальс. Проте найголовніший подарунок у цей день - це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але такої потрібної викладацької праці», – зазначила старший солдат 2 року навчання командно-штабного факультету Оксана Войченко.

День працівника освіти відсвяткували і на Київському факультеті. До науково-педагогічних працівників та до усього особового складу підрозділу зі словами привітань звернувся начальник факультету полковник Дмитро Корнієнко:

«Сьогоднішнє свято об’єднує тих, хто відкриває двері до знань, науки, мудрості. Саме завдяки вашій повсякденній праці курсанти стають справжніми фахівцями своєї справи. Бажаємо вам, дорогі освітяни, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги».

Курсантські підрозділи підготували концертну програму. Піснями, віршами, кумедними сценками та відеороликами  вони вітали викладачів.

Зі святом Вас, шановні освітяни! Міцного Вам здоров’я, щирої радості, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради незалежної України!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ