новини

Комплексні практичні заняття курсантів Київського факультету

04.10.2019 17:33

У курсантів другого року навчання Київського факультету тривають тижневі комплексні польові заняття на базі Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів Національної гвардії України.

Протягом занять з курсантами відпрацьовуються практичні питання в рамках з вогневої підготовки, де курсанти виконують метання навчальної імітаційної гранати з окопу, вправи навчальних стрільб зі снайперської гвинтівки Драгунова, автомата та кулемета Калашникова модернізованих.

Крім того, вони відпрацьовують прийоми рукопашного бою та подолання елементів загальновійськової смуги перешкод. Інтегровані заняття, що включають в себе питання бойового забезпечення та загальної тактики проводяться з використанням бойових машин.

«Подібні заняття є важливою, невід’ємною частиною підготовки майбутніх офіцерів. Вони спрямовані на посилення саме практичної складової. Хочу подякувати командуванню та особовому складу військової частини 3070 за сприяння та забезпечення проведення даних занять», - промовив заступник начальника факультету підполковник Руслан Кізян.

«Хочу сказати, що закріплена на тактичному полі теорія дали мені змогу побачити потужність нашої структури та відчути себе ще більш впевненим у бажанні стати офіцером», - поділився думками курсант другого року навчання Анатолій Костецький.

лейтенант Альона Крижановська