новини

Обирай професію за покликанням

09.10.2019 14:35

Як вам відомо, жінки є також гідними захисницями нашої країни. І з кожним роком кількість жінок в армії більшає, не зважаючи на суспільні стереотипи.

У рамках кампанії "Обирай професію за покликанням" напередодні Дня захисника України молодий режисер Олександр Чернобай зняв соціальний ролик про дівчат-військових. Головними героїнями якого стали  курсантки Національного університету цивільного захисту України, Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, Харківського Національного університету внутрішніх справ та Національної академії Національної гвардії України. Героїнею від Академії стала курсантка гуманітарного факультету сержант Христина Бойчук.

Нагадуємо, що у цьому році дівчину обрали амбасадором у рамках лідерської програми «Амбасадори Цілей сталого розвитку», а саме у сфері ґендерної рівності.

Мета ролику – показати, що для жінки немає обмежень у будь-якій сфері діяльності. Дана робота показує, що треба відстоювати свою мрію та робити вибір свідомо.

Знайомство та спілкування з героїнями та партнерськими організаціями відбудеться 11 жовтня у просторі Центру гендерної культури.