новини

В Академії відзначили День захисника України (відео)

11.10.2019 11:39

У Національній академії Національної гвардії України пройшов урочистий захід з нагоди Дня захисника України.

Зі словами привітання до присутніх звернувся т.в.о начальника Національної академії Національної гвардії України генерал-майор Олександр Морозов: «Прийміть найщиріші привітання з нагоди Дня захисника України, свята Пресвятої Богородиці та Дня козацтва. Спираючись на унікальний колектив професіоналів, які працюють в стінах нашого навчального закладу, ми й надалі будемо вносити вагомий вклад у розвиток нашої Батьківщини.  Висловлюю вдячність особовому складу Академії за сумлінне та самовіддане служіння українському народові. Бажаю усім міцного здоров’я, мирного неба, професійних успіхів та твердої віри в світле майбутнє нашої держави».

З нагоди свята офіцери навчального закладу отримали 33 грамоти, 95 подяк від командувача Національної гвардії та начальника Академії. Крім того, 18 військовослужбовців нагороджені грошовою премією, а 13 – фотокарткою біля розгорнутого Бойового Прапора Академії.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до стели героїв присутні вшанували пам'ять воїнів, які загинали захищаючи нашу Батьківщину.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації  НА НГУ