новини

Курсанти Академії Нацгвардії презентували військові таланти у Харківському обласному центрі зайнятості

11.10.2019 08:16

До святкування дня Захисника України шаблістки та карабінери Національної академії Національної гвардії України провели профорієнтаційну роботу  для школярів та відвідувачів у Харківському обласному центрі зайнятості.

Після виступу, військовослужбовці з радістю відповідали на запитання дітей щодо вступу до Академії, навчання та побуту курсантів.

«Ми пояснили учням переваги навчання в Національній академії у порівнянні з іншими навчальними закладами. Чимало молоді зацікавилося військовою службою та навчанням», – поділився враженнями курсант командно-штабного факультету Костянтин Загоруйко.

Школярі, у свою чергу, також привітали військових і заспівали пісню про Україну.

«Я захоплений талантом шаблісток та карабінерів. Найбільше мене вразило, з якою мужністю хлопці підкидали зброю, а дівчата ловили шаблі. Захід допоміг зробити правильний вибір на майбутнє і сьогодні я дійсно побачив, які можуть бути переваги під час навчання в Академії», - розповідає десятикласник Данило Рябенко.

Це був четвертий виїзд курсантів у державні заклади за останній місяць, коли військовослужбовці привітали школярів та дорослих із Днем Захисника України та Днем українського козацтва.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ