новини

На Київському факультеті пройшли урочистості з нагоди святкування Дня захисника України

11.10.2019 09:29

На стройовому плацу підрозділу, після підняття державного прапору зі словами привітань до військовослужбовців звернувся начальник факультету полковник Дмитро Корнієнко:

«Дозвольте привітати вас, панове військовослужбовці з прийдешніми святами. Дуже символічно, що вшанування мужності та героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій українського народу, було засноване це свято під опікою матері Божої – споконвічної берегині українського козацтва. Вони першими ставали на захист кордонів нашої держави. Ці звитяжні традиції з честю несуть військовослужбовці Національної гвардії України».

Заступник начальника факультету підполковник Руслан Кізян оголосив накази на заохочення особового складу факультету правами командувача Національної гвардії України, начальника Академії та начальника факультету.

Військовий капелан отець Петро Шиндлярський провів богослужіння. Під час спільної молитви, вшанувавши пам'ять героїв, які поклали своє життя під час виконання службових обов’язків, отець Петро промовив:

«Це свято символізує любов і шану людей до оборонців рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності нашої країни. Впевнений, що наша віра, молитви та виважені дії допоможуть реалізувати всі плани задля кращого майбутнього. Усім бажаю міцного здоров’я, родинної злагоди, миру і благополуччя».

лейтенант Альона Крижановська