новини

Привітання начальника Національної академії з нагоди Дня захисника України, українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

14.10.2019 07:00

Панове офіцери, військовослужбовці військової служби за контрактом, курсанти, солдати та колектив Академії!

Саме у день, коли православний світ відзначає одне з найвеличніших свят, ми не випадково згадуємо героїчне минуле українського козацтва та вшановуємо тих, хто мужньо виконує свій громадянський обов’язок – захищає Україну. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

Сьогодні, наша Академія гідно виконує своє головне завдання – готує висококваліфікованих захисників України та впевнено прямує в майбутнє. Ми переконані, що спираючись на унікальний колектив професіоналів, які працюють в стінах нашого навчального закладу, ми й надалі будемо вносити вагомий вклад у розвиток нашої Батьківщини, готуючи професійних офіцерів Національної гвардії України.

Щирі вітання для ветеранів, учасникам бойових дій, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів.

Нехай свята Покрова Пресвятої Богородиці дарує мир і спокій кожній українській домівці. Бажаю усім міцного здоров’я, мирного неба, професійних успіхів та твердої віри в світле майбутнє нашої держави!

З повагою Начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-лейтенант                                                                    Сергій Соколовський