новини

У навчальному центрі Академії відсвяткували День захисника України

13.10.2019 06:46

У навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України, пройшов концерт до Дня захисника України, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

«Сьогодні ми дякуємо нашим захисникам за мирне небо та світле майбутнє наших дітей,  але нажаль багато з них, слів вдячності вже не почують ніколи. Бажаю усім міцного здоров’я, мирного неба, професійних успіхів та твердої віри в світле майбутнє нашої держави»,  - промовив  начальник гуманітарного факультету полковник Сергій Іщенко.

Пам’ять загиблих в бою вшанували хвилиною мовчання, а після, ведучі оголосили вдячність військовослужбовцям, які брали участь в Антитерористичній операції та Операції об’єднаних сил, та нагородили їх подякою.

«14 жовтня кожного року весь християнський світ з глибокою любов’ю, вдячністю і надією славить Пресвяту Богородицю. Для вас, захисники, вона вважається покровителькою українського війська, тому бажаю вам, щоб ви завжди знаходилися під її покровом та захистом», -  звернувся до присутніх військовий капелан Академії отець Григорій.

У фіналі всі, хто брав участь у концерті разом заспівали пісню «Синьо-жовта земля».

Щирі оплески та святкова атмосфера – все це додало гарних вражень і зробило концерт пам’ятною подією.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ