новини

Спортивні змагання до Дня захисника України

15.10.2019 16:14

З нагоди Дня захисника України у навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України пройшло спортивне свято між підрозділами гуманітарного факультету.

В змаганнях взяли участь не тільки чоловіки, а й жінки-військовослужбовці. Хлопці показали свої навички у підтягуванні, а дівчата вправно виконали комплексну силову вправу. Свято продовжилося естафетою 4 по 400 метрів.

«Мені дуже сподобалися різні естафети. Спочатку звісно було важко налаштуватися, але зібравшись з силами, ми це зробили», - зазначила курсантка першого року навчання Юлія Мантачка.

Далі курсанти взяли участь у військовій естафеті, яка складалась з 6 етапів та показала злагодженість та вміння курсантів працювати в команді.

Після цього чоловіки подолали загальновійськову смугу перешкод.

Змагання завершилось у запеклій боротьбі з перетягування канату між чоловічими та жіночими командами. Цього разу перемогу з загальним рахунком 5:3 здобула команда філологів гуманітарного факультету.

«Шановні офіцери та курсанти! Вітаю Вас з Днем захисника України та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Провівши це свято, курсанти ще раз підтвердили високі фізичні якості: силу, швидкість, спритність та витривалість. Дякую всім за участь в спортивному заході. Слава Україні!», - підсумував начальник гуманітарного факультету полковник Сергій Іщенко.

Курсантка Софія Позняковська,

фото Владислава Подоляна