новини

Гвардійці Академії змагаються за першість з міні-футболу

22.10.2019 17:17

В Національній академії Національної гвардії України стартував чемпіонат з міні-футболу. Змагання проводяться на футбольному майданчику спортивного комплексу навчального закладу. У чемпіонаті змагаються 10 команд з числа курсантів усіх факультетів.

До складу суддівської колегії увійшли: старший викладач кафедри фізичної підготовки та спорту Академії підполковник Юрій Белошенко, викладач  капітан Артем Корольов та начальник лабораторії-навчально-спортивного комплексу старший лейтенант Олексій Конєв.

Напередодні відбулась перша гра. Команда курсу 2 факультету логістики виборола перемогу у курсу 1 гуманітарного факультету з рахунком 5:4, гравці курсу 2 командно-штабного факультету перемогли у курсу 1 командно-штабного факультету з результатом 3:4, а гвардійці курсу 1  факультету логістики отримали перемогу у курсу 5 командно-штабного факультету з рахунком 6:0.

«Гра виявилася дійсно запеклою та цікавою. Команди боролись  з особливою витримкою та наполегливістю. Ніхто не хотів поступатись супернику, гравці часто створювали небезпечні моменти та відправляли м’ячі у ворота. І хоч це гра, в якій завжди є переможці і ті, хто отримав поразку, змагання принесли всім учасникам тільки  задоволення, бадьорий настрій та масу позитивних емоцій. Чекаємо наступного матчу», - розповідає капітан Артем Корольов.

Змагання завершаються 17 листопада, де за результатами команда-переможець і призери будуть нагороджені  перехідним кубком та дипломами.

«Чим сильніше противник – тим цікавіше гра і для нас і для вболівальників. Ми налаштовані на перемогу!», – поділився враженнями гравець, сержант командно-штабного факультету Олександр Сак.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ