новини

Офіцери з військ завершили навчання на інтенсивному курсі в Академії Нацгвардії

18.11.2019 11:00

Офіцери, які проходять службу в Національній гвардії  України, пройшли курси післядипломної освіти на базі Національної академії Національної гвардії України. Навчались гвардійці за напрямом -  бойове застосування та управління діями підрозділів.

Упродовж трьох місяців слухачі курсів отримували грунтовні знання, які дозволять їм стати ефективними командирами у майбутньому. Основну частину часу слухачі провели на території навчального центру Академії.

Під час занять, досвідчені викладачі Академії теоретично та практично з офіцерами розглядали питання, що стосуються виконання службово-бойових завдань підрозділами та навчання і виховання особового складу. Зокрема, це загальновійськова підготовка, організація та методика роботи з особовим складом, тактична і тактико-спеціальна підготовка, військово-технічна підготовка, фізична підготовка.

Викладачі зазначають про успіхи та високий рівень вмотивованості військових в ході проведених навчань, адже під час іспитів вони показали відмінний рівень підготовки.

По завершенню курсів, перший заступник начальника Академії з навчально-методичної та наукової роботи вручив військовослужбовцям сертифікати про закінчення курсів післядипломної освіти.

«Кожен з вас пройшов інтенсивний курс навчання з теоретичної та практичної підготовки. Запам’ятайте, що ви займаєте відповідальні посади у військах і повинні постійно удосконалювати знання. Бажаю вам успіху у подальшій військовій службі», - зазначив генерал-майор Олександр Морозов.

Загалом сертифікати про закінчення курсів та здобуття тактичного рівня підготовки отримали 72 військовослужбовця.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ