новини

Міжнародні фахівці навчають гвардійців сучасному та креативному лідерству

20.11.2019 20:37

Нагадаємо, що у даному курсі беруть участь курсанти командно-штабного, гуманітарного факультету та офіцери оперативно-тактичного факультету.

«Сьогодні розпочинається черговий модуль присвячений тематиці лідерства. Я думаю не потрібно пояснювати наскільки сьогодні є важливим питання виховання справжніх лідерів і, впевнений, що досвід і знання, які вам нададуть спікери, стануть вам неодмінно в пригоді. Я бажаю всім учасникам успіху і плідної роботи», - зазначив перший заступник начальника Академії з навчально-методичної та наукової роботи генерал-майор Олександр Морозов.

Для проведення модулю до Академії прибули представники Програми Україна-НАТО з професійного розвитку, Об’єднаної оперативно-тактичної групи ЗС Канади в Україні (операція UNIFIER) та Національного університету оборони України.

«Лідерство – це про чесність та про те, як вміти показати себе. І ми щасливі, що знову поруч з вами. Наше спільне завдання – виховати  амбіційних людей, якими буде пишатися Україна, вам варто лише проявити лідерські якості і жагу до пізнання. Хочу щоб ви всі усвідомили, що найголовніше – це ваше бажання розвиватися.  Ми можемо навчати кожного, але якщо ви не будете взаємодіяти зі спікерами та експертами, на жаль результат не буде позитивним. Тож, спілкуйтеся, ставте запитання та розвивайте безпосередньо ваші лідерські навички. І пам’ятайте, що саме ви - майбутнє покоління і  лідери, які будуть імплементувати зміни в Національній гвардії України», - звернувся до присутніх керівник Програми Україна-НАТО з професійного розвитку Ове Уруп-Медсен.   

Протягом першого дня учасники модулю розглядали поняття сучасного та креативного лідерства, вчилися швидко реагувати та приймати рішення. Варто зазначити, що робота була побудована у формі тренінгу і воркшопу.

Вже завтра міжнародні фахівці проведуть заняття направлені на розвиток лідерських навичок, особистого успіху та критичного мислення.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ