новини

Представники США оцінили підготовку курсантів Академії Нацгвардії як сучасну і ефективну (відео)

12.12.2019 18:22

Національну академію Національної гвардії України відвідали представники Групи радників з питань доктрини та освіти (DEAG).

Начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський ознайомив іноземців з діяльністю навчального закладу та окреслив основні завдання, які вона виконує.

«Наш навчальний заклад постійно розвивається, інтегрує ефективні методи та сучасні засоби навчання, і все це задля головної мети – виховання покоління офіцерів, які будуть професійними захисниками своєї держави і фахівцями обраної справи. Ми активно впроваджуємо міжнародний досвід у навчальний процес Академії і завжди відкриті до співпраці», - зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Представники США оглянули навчальні аудиторії Академії, вогневий та навчально-спортивний комплекси.

Гостям представили сучасні зразки озброєння Національної гвардії, продемонстрували роботу бойових тирів, динамічних тренажерів. Представники делегації відвідали зал з кросфіту, рукопашного бою, ігровий зал та оцінили потужність навчального закладу.

Також офіцер Академії та куранти-психологи показали іноземним представникам прийоми направлені на  психологічну стійкість.

«Для нас велика честь відвідати Академію Національної гвардії України. Головним завданням сьогодні було ознайомитися зі структурою навчального закладу, познайомитися з керівництвом та обрати вектор подальшої співпраці. Сьогодні ми побачили кардинально нову, сучасну систему навчання та підготовки курсантів в Академії. Я переконаний, що майбутнє України знаходиться у надійних руках курсантів, які будуть наступними лідерами і командирами», – зазначив майор Джон Бертгольф.

По завершенню зустрічі обидві сторони домовилися щодо залучення представників США у якості спікерів під час наступного модулю з лідерства, який проводять представники Програми професійного розвитку Україна-НАТО.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ