новини

В Академії Нацгвардії розглянули інноваційні методи навчання

13.12.2019 17:58

На гуманітарному факультеті Національної академії Національної гвардії України пройшла міжвузівська науково-методична конференція на тему «Інноваційні методи навчання». Організатором заходу стала завідувач кафедри філології, перекладу та стратегічних комунікацій Ірина Лисичкіна.

Вона підкреслила, що обмін досвідом між закладами вищої освіти є надзвичайно корисним і сприяє генеруванню нових ідей, оригінальних викладацьких рішень та надихає викладачів на ефективну та цікаву роботу.

У конференції взяли участь викладачі Харківських закладів вищої освіти, зокрема представники Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

В ході роботи конференції учасники розглянули інноваційні методи вивчення мов, обмінялися досвідом застосування інноваційних методів і форм навчання у процесі викладання дисциплін гуманітарного циклу, зокрема англійської, німецької, французької.

«Конференція пройшла на високому науково-методичному рівні, атмосфера була дружньою та теплою. Всі учасники виявили високий рівень зацікавленості та надзвичайний професіоналізм, – зазначила завідувач кафедри філології, перекладу та стратегічних комунікацій Ірина Лисичкіна. - Слід відмітити Вікторію Щербину та Мирославу Заботнову за креативні виступи та організацію дискусій щодо актуальних проблем інноваційних методів вивчення мов».

Автор: Людмила Сінна