новини

Військовослужбовці Академії взяли участь у нагородженні переможців конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена»

13.12.2019 18:00

Гвардійці Національної академії стали переможцями обласного конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена».

Захід відбувся на базі Каразінського університету. У рамках фіналу конкурсу. Тут також пройшла виставка-презентація, на якій усі вищі навчальні заклади області представили інформацію про свою діяльність. Голова ХОДА обговорив з представниками університетів актуальні питання розвитку освіти, а також взяв участь у нагородженні переможців конкурсу «Вища школа Харківщини - кращі імена».

Конкурс «Вища школа Харківщини – кращі імена» започаткований у 1999 році. За 20 років лауреатами та дипломантами конкурсу стали понад тисячу викладачів вищих навчальних закладів.

Представники Харківської обласної адміністрації привітали учасників та переможців конкурсу і висловили їм слова подяки за відданість своїй справі та працю, спрямовану на виховання молоді та збереження кращих освітянських традицій Харківщини.

«В нашому регіоні, в нашій Харківщині все що пов’язано з освітою все краще: кращі студенти, кращі педагоги, кращі ректора, з якими ми обговорили складні питання які ми будемо вирішувати і на рівні Президента і на рівні Кабінету Міністрів. Не дарма конкурс називається «Вища школа Харківщини – кращі імена». Хочу зазначити, що Харківська обласна адміністрація в усьому буде йти на зустріч за для розвитку нашої освіти. Для нас це дуже важливо, тому що той науковий потенціал, той освітній потенціал, який ми маємо наприкінці ми повинні фактично трансформувати в практику» - зазначив Голова Харківськох обласної державної Адміністрації Олексій Кучер.

З метою відзначення військових викладачів була створена номінація «За шляхетний приклад служіння українському народові», яку отримав офіцер – кандидат військових наук, старший науковий співробітник, начальник факультету логістики Академії НГУ полковник Владислав Єманов. Переможці цієї номінації навчають та надихають своїх підопічних майбутніх захисників вітчизни служити чесно та шляхетно, адже тільки завдяки таких умов можлива перемога.

У номінації «Викладач фізичного виховання» перемогу здобув кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фізичної підготовки та спорту Академії Національної гвардії України майор Артем Турчинов. «Отримати диплом такого престижного конкурсу -  це справжнє визнання. Я дійсно дуже радий, що мені вдалося досягти такого високого результату. Участь у конкурсі дала мені наснагу йти далі, досягати висот у більш широкому масштабі», зазначив він.

Учасників свята привітали кращі творчі колективи вищих навчальних закладів Харківщини – лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів та фестивалів.

Щиро вітаємо нашого дипломанта та бажаємо подальших професійних успіхів і досягнень.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ