новини

Новорічна казка для дітей Нацгвардійців (відео)

25.12.2019 14:28

В Національній академії Національної гвардії України пройшов новорічний ранок для дітей гвардійців та службовців навчального закладу.

Вже доброю традицією стало щороку проводити новорічний ранок для дітей особового складу Академії. Свято пройшло в центрі культури, біля новорічної красуні-ялинки. Напередодні Нового року, офіцери та курсанти різних підрозділів Академії організували незабутнє свято для дітлахів. На новорічний ранок прийшли батьки зі своїми дітками, святково одягненими в яскраві карнавальні костюми.

Святкова вистава за участі Діда Мороза і Снігуроньки та інших казкових героїв створила святковий настрій всім присутнім. Після вистави вони привітали дітлахів новорічними подарунками.

«Новорічні й різдвяні свята – це дні здійснення мрій, нових сподівань, атмосфери казковості та чуда. Колектив Академії  зберігає добрі новорічні традиції. Для хлопчиків і дівчаток організовано свято з концертною розважальною програмою та подарунками. Новорічна казка подарувала святковий настрій та багато позитивних емоцій усім присутнім», – зазначив ад'юнкт підполковник Олександр Каплюченко.

Гвардійці Академії привітали дітей з наступаючими новорічними та Різдвяними святами, побажали міцного здоров’я, успіхів у навчанні та здійснення всіх мрій. Всі присутні були вражені цікавою виставою та із задоволенням фотографувались на згадку з улюбленими казковими героями. Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ