новини

Гвардійці Академії допомогли діткам з підвищеними потребами

25.12.2019 15:30

Напередодні святкування Нового року військовослужбовці Академії Нацгвардії завітали до Харківської обласної дитячої лікарні та привітали малюків зі святами. Гвардійці передали необхідні препарати та ліки для дітей представникам онкологічного та реанімаційного відділень лікарні. Крім того, для маленьких пацієнтів лікарні вони передали солодкі та вітамінні подарунки - яблука, цитрусові, банани та солодощі.

«Важливо подарувати дітям хоч трішки тепла, якого вони так недоотримують, - зазначив старший офіцер відділу по роботі з особовим складом підполковник Ігор Данилюк. – Спочатку важко дивитися на діток, адже розумієш, що з самого дитинства вони мають нелегку долю, та завдяки їхнім щирим усмішкам весь світ стає світлішим. Хочеться допомагати усім діткам, щоб вони були здорові та щасливі».

Також курсанти гуманітарного факультету Академії відвідали Обласний  спеціалізований  будинок дитини «Гіппократ». Гвардійці привітали малят з наступаючими святами та подарували засоби для підвищення вологості повітря в приміщеннях.

«Я задоволений, що для нас це стало доброю традицією - приїжджати та дарувати свою любов дітям. Ми хочемо, щоб кожна дитина отримала маленьке свято та відчула, що ми разом з нею», - зазначив заступник начальника гуманітарного факультету по роботі з особовим складом  підполковник Олександр Загребельний.

Нагадаємо, що цього тижня військовослужбовці Академії взяли участь у марафоні #Червона_лінія_життя. Офіцери та курсанти здали кров та плазму для дітей з онкологічними захворюваннями у Харківському обласному центру заготівлі та переробки плазми «Харків-Плазма» та Харківському обласному центрі служби крові. Отримані медиками біоматеріали будуть передані до лабораторії і розподілені за потребами пацієнтів.

Представники Академії передають естафету участі  у благодійному марафоні #Червона_лінія_життя Східному оперативно-територіальному об'єднанню Національної гвардії України.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ