новини

Гвардійці Академії привітали малюків з Новорічними святами

29.12.2019 17:26

Напередодні святкування Нового року військовослужбовці Академії Нацгвардії завітали до Міської дитячої поліклініки № 16 та привітали малюків зі святами.

Гвардійці передали представникам лікарні миючі засоби, а для маленьких пацієнтів солодкі та вітамінні подарунки. Військовослужбовці Академії проявили велику турботу та доброчинність, подарувавши цим дітям увагу, любов та ніжність.

«Я задоволений, що для нас це стало доброю традицією - приїжджати та дарувати свою любов дітям. Дуже приємно бачити їхні усміхнені обличчя та радісні очі. Саме це є головною винагородою для нас», - зазначив офіцер відділу по роботі з особовим складом  майор Микола Черніченко.

Нагадаємо, що цього тижня військовослужбовці Академії взяли участь у марафоні #Червона_лінія_життя. Офіцери та курсанти здали кров та плазму для дітей з онкологічними захворюваннями у Харківському обласному центру заготівлі та переробки плазми «Харків-Плазма» та Харківському обласному центрі служби крові. Отримані медиками біоматеріали передані до лабораторії і будуть розподілені за потребами пацієнтів.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ