новини

В Академії відкрили спеціалізований автомобільний клас

30.12.2019 01:47

У Національній академії Національної гвардії України відкрили капітально відновлене приміщення та ввели в експлуатацію спеціалізований автомобільний клас.

Відтепер,  в Академії з’явився сучасний клас з логістичного напрямку. Це клас будови автомобілів «КрАЗ», який призначений для проведення групових та практичних занять, з дисциплін, що стосуються безпосередньо автомобільної справи.

Загальна площа класу складає 120 м2. Він розрахований на 32 місця. Клас складається з двох зон: перша – для проведення теоретичних занять, друга зона – практична, де встановлені агрегати та механізми автомобіля.

У навчальному класі встановлені розрізні агрегати трансмісії автомобіля та розміщені шість верстатів з необхідним інструментом та парко-гаражним обладнанням, що дозволяє проводити регулювальні, розбирально-збиральні роботи. Також клас забезпечений новими меблями, спеціальними макетами для навчання та плакатами.

Це надає змогу розширити навчальні потужності в пункті постійної дислокації, збільшити кількість аудиторій для проведення теоретичної і практичної підготовки та покращити систему підготовки майбутніх офіцерів.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації