новини

В Академії привітали особовий склад з Новорічними святами

02.01.2020 09:57

Начальник Національної академії Націоналної гвардії України Сергій Соколовський відвідав навчальний центр та особисто привітав курсантів зі святом.

"Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, успіхів та здійснення всіх мрій і сподівань.Нехай Новий рік увійде до кожної оселі з добрим і радісним настроєм, принесе всім злагоду та нові здобутки, щоб по життю вас переповнювала жага до нових звершень, енергія та щира радість від життя», - звернувся до курсантів генерал- лейтенант Сергій Соколовський.

Відсвяткували Новий рік і на Київському факультеті Академії. Привітав підлеглих заступник начальника факультету.

"У це світле свято бажаю вам миру, спокою і злагоди. Нехай ваш дім буде сповнений любові і тепла, близькі і рідні завжди будуть поруч,  а впевненість у завтрашньому дні назавжди наповнює ваші серця!",- звернувся до курсантів підполковник Руслан Кизян.

Військовослужбовців батальйону забезпечення навчального процесу та солдат строкової служби у новорічну ніч привітав перший заступник начальника Національної академії Національної гвардії України з навчально-методичної та наукової роботи генерал-майор Олександр Морозов.

"Рік, що минає, був непростим, але в той же час ознаменувався нашими спільними успіхами, досягненнями і прагненням до позитивних змін. Сучасна Академія постійно розвивається та вдосконалюється у всіх напрямках діяльності і кожен з вас робить значний вклад до цієї справи у незалежності від того на якій посаді проходить службу військовий", - підкреслив генерал-майор Олександр Морозов.

Після привітань командирів на гвардійців чекав новорічний стіл вікторини та розважальні програми. Крім привітань підрозділів, генерал-майор Олександр Морозов привітав всіх військовослужбовців, які несуть службу у варті та добових нарядах в вручив їм солодкі подарунки.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ