новини

В Академії відзначили річницю від Дня заснування

03.01.2020 17:15

У Національній академії Національної гвардії України пройшли урочисті заходи з нагоди 28-ої річниці з дня заснування навчального закладу.

Начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський привітав зі святом та висловив слова вдячності особовому складу.

«Вітаю вас зі знаменною подією в житті нашого навчального закладу. Робота усього викладацького складу є надважливою, адже завдяки майстерності та професійності науково-педагогічного складу наш заклад випускає кращих фахівців та офіцерів Національної гвардії. Я дуже вдячний усім за ту кропітку працю, яку ви робите щодня для підготовки сучасних офіцерів. Бажаю всім наснаги, професійних успіхів, міцного здоров’я, впевненості у собі та у своїх силах», - зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Довідково: Відповідно до Положення про Міністерство внутрішніх справ України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2015 року №878, наказом Міністра внутрішніх справ України від 9 жовтня 2019 року №847, та з метою збереження пам’ятних дат і традицій національного війська, їх відзначення та використання в системі військово-патріотичного виховання НГУ, 2 січня стало датою відзначення Дня Національної академії Національної гвардії України.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ