новини

Різдво в Академії. Майже як вдома

07.01.2020 12:57

Курсанти та солдати Національної академії Національної гвардії України відсвяткували Різдво Христове. Цього святкового дня для гвардійців приготували смачну вечерю та святковий вертеп.

«На всі свята ми готуємо для курсантів незвичайне меню. Цього разу для курсантів та солдатів ми додали святкові страви. Найголовніша страва – це кутя», - розповів начальник продовольчої служби Академії підполковник Олександр Сніжко.

Окрім смачного святкового столу, курсанти підготували для своїх товаришів святковий вертеп та виконали різдвяні колядки.

На святкову вечерю прийшов військовий священник Академії отець Григорій. Він благословив військовослужбовців з нагоди свята невеличкою проповіддю та освятив вечерю.

Також, святкування Різдва Христового пройшло і на Київському факультеті. Військовослужбовці, що перебувають у підрозділі під час новорічних свят не відчули себе далеко від рідних та дому. Вони провели святвечір у теплому, атмосферному колі, дотримуючись усіх традицій свята. Стіл був  заповнений  смачними  святковими стравами. Курсанти відчули справжній домашній затишок, вітали один одного, смакуючи святкову кутю.

«В Академії завжди відповідально ставляться до традицій та свят. Це є дуже гарним починанням, адже в подальшому курсанти стануть офіцерами і так само будуть виховувати своїх підлеглих солдатів і продовжувати ці традиції», - зазначив начальник відділу по роботі з особовим складом полковник Юрій Драган.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ