новини

В Академії Нацгвардії визначили завдання на наступний навчальний період

10.01.2020 19:11

У Національній академії Національної гвардії України пройшло заключне розширене засідання вченої ради та завершення навчально-методичних зборів.

Протягом тижня на факультетах та кафедрах Академії пройшли засідання, де підводили підсумки та визначали відмінників та кращих викладачів.

Під час розширеного засідання вченої ради перший заступник начальника Академії генерал-майор Олександр Морозов детально окреслив основні здобутки Академії, зауважив на питаннях, які потребують подальшого удосконалення та поставив завдання на друге півріччя 2019-2020 навчального року.

«Попереду у нас досить багато планів та завдань. Ми і надалі будемо працювати над впровадженням у навчальний процес нових технологій та підходів і міжнародного досвіду. А найближчим часом головне наше завдання – це проведення акредитації освітніх програм та успішне складання державних іспитів випускниками, які незабаром закінчать навчання та поповнять лави Національної гвардії», - зазначив начальник Академії генерал-майор Олександр Морозов.

За словами генерал-майора Олександра Морозова значну увагу у першому навчальному півріччі приділили покращенню навчально-матеріальної бази, як в Академії, навчальному центрі та на Київському факультеті. Це і відкриття житлових приміщень, спеціалізованих навчальних аудиторій, їдальні, лазні.

З доповідю по своєму напрямку виступила й заступниця начальника Академії по роботі з особовим складом підполковник Олена Іванова. У свою чергу заступник начальника навчально-методичного центру – начальник навчального відділу полковник Андрій Горбунов оголосив відмінників навчання та кращі підрозділи за перше півріччя 2019-2020 року.

По завершенню засідання заступник начальника Академії полковник Сергій Мартиненко довів наказ начальника Академії «Про підсумки освітнього процесу за перше півріччя 2019-2020 навчального року», де зазначив кількість заохочень та нагороджень за цей період.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ