новини

Курсант Академії став переможцем Чемпіонату світу з козацького двобою

15.01.2020 10:37

На цьогорічному Чемпіонаті світу більше 1500 спортсменів із 15 країн боролися за перемогу в українському виді єдиноборств. Змагання відбувалися в Харкові на базі спортивного комплексу «Локомотив».

У ваговій категорії до 60 кг у версіях Борня-3, Герць-3 золоті нагороди виборов курсант третього року навчання командно-штабного факультету Національної академії Національної гвардії України старший сержант Євген Івлєв. Тренували гвардійця підполковник Олександр Хацаюк та майор Руслан Любчич.

Це не перша перемога для майстра спорту України міжнародного класу з тайського боксу. У 2017 році, в складі збірної команди Академії Нацгвардії Євген Івлєв посів друге місце на Чемпіонаті Україні з рукопашного бою. У 2019 році, команда Академії вже на Чемпіонаті світу з рукопашного бою посідає почесне друге місце, що стало справжньою гордістю не тільки навчального закладу, а й всієї Національної гвардії України.

«Для мене як для спортсмена та військовослужбовця дуже приємно, що український вид змішаних бойових мистецтв, яким є козацький двобій об’єднує безліч країн світу. Здобути перемогу в змаганнях світового масштабу та перемогти доволі сильних конкурентів із Туреччини, Казахстану та Польщі мені допомогли щоденні тренування та звісно ж віра у власні сили, - наголосив Євген Івлєв. – В мої спортивні плани на найближчий рік входить здобуття перемоги на Чемпіонаті України з рукопашного бою, який відбудеться в лютому, а також розвиток у професійному боксі».

Вітаємо Євгена Івлєва із знаковою перемогою та бажаємо подальшого розвитку, яскравих перемог на змаганнях різних рівнів та здійснення заповітних мрій!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ