новини

В Академії обговорили питання покращення бойового та логістичного забезпечення

24.01.2020 18:29

У Національній академії Національної гвардії України на кафедрі бойового та логістичного забезпечення оперативно-тактичного факультету пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція.

Учасниками конференції стали слухачі оперативно-тактичного факультету денної та заочної форм навчання, викладачі Академії, представники Головного управління НГУ та інших закладів вищої освіти, науково-виробничих та наукових установ (організацій) оборонно-промислового комплексу України.

Під час засідання учасники розглянули питання, пов’язані з бойовим та логістичним забезпеченням сектору безпеки і оборони України. А саме, напрями його удосконалення з урахуванням досвіду операції Об’єднаних сил та Антитерористичної операції, проблеми розроблення, модернізації озброєння, військової, спеціальної техніки.

«Метою конференції було обговорення основних проблем бойового та логістичного забезпечення складових сектору безпеки і оборони України з урахуванням досвіду їх залучення до виконання завдань за призначенням та у зоні проведення Операції об’єднаних сил. Захід зібрав велику кількість науковців, які в подальшому мають плани реалізувати перехід на систему логістичного забезпечення згідно вимог стандартів НАТО», - зазначив начальник кафедри бойового та логістичного забезпечення оперативно-тактичного факультету полковник Руслан Кайдалов.

За результатами роботи Всеукраїнської науково-практичної конференції було надруковано збірник тез доповідей, а учасникам видані відповідні сертифікати.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ