новини

З курсантами Академії обговорили актуальність вивчення стратегічних комунікацій

11.02.2020 13:25

Офіцер відділу євроатлантичної інтеграції, спеціаліст зі стратегічних комунікацій, лейтенант Дмитро Одерій провів вступне заняття для курсантів командно-штабного та гуманітарного факультетів.  Головною метою заходу є підвищення обізнаності курсантів, а також наближення підготовки військових фахівців до стандартів НАТО.

Офіцер висвітлив питання стратегічних комунікацій, адже вже незабаром, в квітні місяці, для цієї категорії військовослужбовців  запланований модуль за цією тематикою за участю експертів НАТО. Лейтенант Дмитро Одерій надав інформацію про зміст та особливості стратегічних комунікацій, підкреслив їх актуальність і важливість для військовослужбовців Нацгвардії.

«Вміння використовувати навички зі стратегічних комунікацій надає можливість досягати поставлених цілей в переговорах та дискусіях. І в компетентностях офіцера-випускника Академії важливе місце посідає володіння сучасними комунікаційними технологіями», - зазначив лейтенант Дмитро Одерій.

Курсанти переглянули відеоролик про стратегічні комунікації. Крім того,  ознайомились з принципами підготовки змістовних і цікавих інформаційних повідомлень й особливостями комунікації в соціальних мережах, обговорили, як ефективно та успішно вести комунікацію з різними категоріями населення. Гвардійці виявили неабиякий інтерес і брали активну участь в обговоренні питань стосовно питань євроатлантичної інтеграції.

«Проведення таких занять із залученням фахівців є надзвичайно корисним. В умовах сьогодення існує багато викликів в інформаційному просторі, які ми будемо вирішувати у майбутній професійній діяльності», - прокоментувала курсантка гуманітарного факультету Аліна Панфілова.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ