новини

Академічний ансамбль пісні і танцю Нацгвардії України виступив для курсантів Академії

10.08.2021 11:15

Цими вихідними для гвардійців Першої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка та курсантів Національної академії НГУ, які готуються до параду військ з нагоди 30-ї річниці Незалежності України, виступив Академічний ансамбль пісні й танцю.

На свято музики, пісні й танцю прибули заступник командувача Національної гвардії України по роботі з особовим складом генерал-лейтенант Ярослав Сподар та начальник Північного оперативно-територіального об’єднання генерал-майор Олег Гарчу. Мешканці військового містечка також не залишились осторонь цього заходу.

«Ми отримали просто надзвичайно позитивні емоції від виступу. Концертна програма видалась досить насиченою та жвавою. Дуже добре, що такий професійний ансамбль приїздить до нас. Маю надію, що артисти ще не один раз відвідають нашу частину», – поділився враженнями солдат Дмитро Дмитрів.

Чудові вокальні і танцювальні номери у виконанні артистів ансамблю не залишили нікого байдужим. Гвардійці шквалом оплесків та вигуків дякували артистам за неймовірний виступ.

«Дуже талановитий ансамбль, професійні виконавці. Ми раді, що окрім щоденних тренувань, ми маємо можливість й відпочивати й культурно розвиватися. Неймовірно сподобався концерт, дякую за емоції!», ­– зазначив курсант Артем Дзіговський.

За матеріалами групи інформації та комунікації військової частини 3027