новини

Батл BOYS VS GIRLS. Як успішно працювати в команді, розвивати лідерські якості та прагнути до перемоги

26.02.2020 15:50

На гуманітарному факультеті Національної академії Національної гвардії відбувся батл «Дівчата проти хлопців» (BOYS VS GIRLS).

Участь у заході взяли 2 команди, чоловіча та жіноча.

Батл складався з 7 раундів, до яких входили бліц-опитування, різноманітні конкурси та змагальні ігри. Учасники відгадували відомі саундтреки, видатних персонажів, обмінювалися ролями та вирішували завдання з англійської мови. Максимальна кількість балів, яка нараховувалася за кожне завдання складала 10 балів.

Оцінювали команду журі, до складу яких входили заступник начальника гуманітарного факультету підполковник Олександр Загребельний та викладачі кафедри філології, перекладу та стратегічних комунікацій Академії. До речі, останні були й організаторами змагань між дівчатами та хлопцями.

«На гуманітарному факультеті ми приділяємо велику увагу не лише навчальному процесу, а й дозвіллю курсантів. Хочу зазначити, що під час таких заходів курсанти навчаються працювати у команді, вислуховувати один одного. Це дуже важливо, адже в майбутньому вони всі працюватимуть з особовим складом. Можливо, гвардійці сприймають такі змагання як гру, але в процесі розвиваються лідерські якості та прагнення бути переможцями», - зазначив підполковник Олександр Загребельний.

За результатами всіх раундів, перемогу в батлі здобули хлопці.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ