новини

Бінарне заняття щодо бойової та мобілізаційної готовності військових частин провели з офіцерами-магістрами

29.10.2020 16:48

 

У Національній академії Національної гвардії України з офіцерами-магістрами першого року навчання проведено бінарне заняття із навчальної дисципліни «Управління повсякденною діяльністю військової частини Національної гвардії України».

Заняття провели старший викладач кафедри оперативного та логістичного забезпечення Олександр Шаповал та начальник служби мобілізаційної роботи Східного територіального управління НГУ полковник Олег Федосенко.

Під час заняття були розглянуті питання стосовно бойової та мобілізаційної готовності військових частин Нацгвардії.  Викладачі провели аналіз керівних документів з бойової та мобілізаційної готовності та поділилися досвідом роботи щодо приведення військових частин Нацгвардії у готовність до виконання завдань за призначенням.

«Під час заняття представник Східного територіального управління поділився багаторічним досвідом стосовно виконання заходів з приведення військових частин у готовність до виконання завдань за призначенням. Особлива увага приділялась заходам мобілізаційної роботи, оскільки на сучасному етапі ця робота носить непростий і важливий характер. Слухачі отримали безцінний досвід для своєї майбутньої службово-бойової діяльності», – зазначив старший викладач кафедри оперативного та логістичного забезпечення Олександр Шаповал.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ