новини

Боротьба за перемогу у чемпіонаті Академії з легкоатлетичного кросу

21.10.2024 15:49

Курсанти Академії Національної гвардії України змагались між собою у забігу на дистанціях 2 км, 4 км та 6 км. У чемпіонаті взяло участь 11 команд із навчальних курсів серед чоловіків та 3 команди серед жінок. Головним суддею змагань виступив старший викладач кафедри фізичної підготовки та спорту підполковник Руслан Анацький.

 

«6 кілометрів — це дистанція, яка дає можливість перевірити свою фізичну підготовку та підкорити сумніви всередині себе. Сьогодні було приємно бігти у лісі по піску, ще дуже пощастило з теплою погодою. Вважаю, що цікаво провів вихідний, радий був бігти в дружній атмосфері разом із побратимами», — розповів курсант командно-штабного факультету Сергій Моспан.

 

За підсумками результатів чемпіонату з легкоатлетичного кросу місця розподілились наступним чином:

 

Серед команд (чоловіки):

1 місце виборов курс №6 – командно-штабного факультету;

2 місце посів курс №1 – факультету логістики;

3 місце зайняла команда курсу №1 – командно-штабного факультету.

 

Серед команд (жінки):

1 місце виборов курс №5 – командно-штабного факультету;

2 місце посів курс №1 – гуманітарного факультету;

3 місце зайняла команда курсу №2 – гуманітарного факультету.

 

В особистій першості на дистанції 2 кілометри кращий час показала курсантка курсу №5 командно-штабного факультету Марія Штиба. На дистанції 4 кілометри першість здобув курсант курсу №1 факультету логістики Андрій Цівковський. І маршрут довжиною 6 кілометрів першим подолав курсант курсу №1 командно-штабного факультету Сергій Моспан.

 

Викладачі кафедри фізичної підготовки та спорту нагородили спортсменів грамотами, медалями та кубками. Надалі, команди курсів Академії будуть змагатися у чемпіонаті з баскетболу.

 

Відділ міжнародних зв'язків, інформації та комунікації НА НГУ