новини

Діалог з приводу карантину між командуванням НГУ та курсантами Академії. Про що говорили?

08.10.2020 19:08

У Національній академії провели зустріч керівництва  Національної гвардії та Академії з курсантами навчального закладу.

 

Заступник командувача Національної гвардії України – генерал-лейтенант Юрій Лебідь, перед початком зкстрічі, наголосив, що вона буде проведена у форматі діалогу і він готовий відповісти на всі питання, що наразі турбують гвардійців у зв’язку з карантином. Він  розповів майбутнім офіцерам порядок проведення цьогорічного розподілу до місць служби та стажувань. Також, він поінформував особовий склад про негативну тенденцію зростання хворих на COVID-19, зокрема у Харківському регіоні та наголосив на дотриманні карантинних  заходів.

Протягом зустрічі, представники керівництва НГУ та Академії визначили  порядок звернення  курсантів з особистих питань  для їх вирішення та визначили додатковий час для звільнень у місто. Ще раніше було визначено, що всі військовослужбовці, які одружені, мають можливість ходити у  звільнення протягом вихідних днів.

Заступник командувача НГУ генерал-лейтенант Юрій Лебідь зазначив, що курсанти мають звертатися для вирішення нагальних питань до безпосередніх командирів і запевнив, що, якщо питання не вирішується – курсанти в цьому випадку можуть одразу звертатись до керівництва Академії та до нього особисто.

Окремо були обговорені питання проживання та харчування особового складу.

Курсанти з цього приводу висловили свої побажання, заступник командувача в свою чергу наголосив, що в Академії працює комісія і у разі виявлення проблемних питань вони обов’язково будуть оперативно вирішені.

Загалом заступник командувача Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Лебідь та начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський зустрілись по черзі з усіма підрозділами курсантів, надали слово кожному, хто мав запитання і жодне з запитань не було залишене без рішення або відповіді.

Підведенням підсумку зустрічі стало визначення чіткого каналу комунікації для вирішення усіх курсантських питань. Командування, в свою чергу наголосило, на важливості створення якомога сприятливіших умов для курсантів на період карантину.

 

Відділ міжнародних зв'язків, інформації та комунікацій НА НГУ