новини

Дітлахам гвардійців Академії подарували новорічний настрій

28.12.2021 14:51

Наближення Новорічних та Різдвяних свят завжди асоціюється у нас із дивом та щастям, особливо це стосується дітлахів. Малеча, як ніхто інший, чекає на прихід Нового року, адже на часі прикрашання ялинки, святковий настрій та, звісно ж, подарунки.

Вже доброю традицією стало щороку проводити святкування для дітей особового складу Національної академії Національної гвардії України. На новорічний ранок, який відбувся у центрі культури, прийшли батьки зі своїми дітками, святково одягненими в яскраві карнавальні костюми. Але цього року на маленьких гостей чекав великий сюрприз - свято дітлахам подарували артисти Харківського театру для дітей та юнацтва.

Провідні актори театру презентували діткам виставу за мотивами відомої і всім улюбленої казки «Червона Шапочка». Стилізація костюмів та простору, пластики і музики відбулася у дусі епохи Людовика ХIV. Все дійство занурило глядачів у казкову атмосферу й додатково підкреслило головну мораль — щоб стати справжніми принцесами та принцами, треба бути чемними, вихованими і обов’язково слухатися своїх батьків.

«Новорічні й Різдвяні свята – це дні здійснення мрій, нових сподівань, атмосфери казковості та чудес. Колектив Академії  зберігає добрі традиції, а цього року малечі гвардійців вперше подарували новорічне дійство не актори-аматори Академії, а справжні артисти Харківського театру для дітей та юнацтва, - зазначив начальник центру культури Академії лейтенант Ігор Шепєлєв. – Ми дуже дякуємо керівництву та акторам театру, адже новорічна казка принесла святковий настрій та багато позитивних емоцій як діткам, так і їх батькам».  

Святкова вистава «Червона шапочка», за участю Діда Мороза і Снігуроньки, створила святковий настрій усім присутнім. Після вистави дітлахи розповіли вірші улюбленим новорічним персонажам, отримали  солодкі подарунки і сфотографувалися на добру згадку про незабутній день, який наповнив їх маленькі серця щастям, теплом та вірою у диво.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ