новини

Духовий оркестр Академії Нацгвардії подарував свято музики медикам

22.06.2021 16:55

На території Харківської обласної клінічної інфекційної лікарні з концертною програмою виступив духовий оркестр Національної академії Національної гвардії України.  Керував оркестром начальник оркестру – військовий диригент майор Андрій Чебанов.

Більше 50 медичних працівників лікарні зібралися біля центрального входу в приймальне відділення. У 30-хвилинній концертній програмі музиканти виконали кращі твори української та світової музичної спадщини: військові марші, вальси, попурі. 

«Сьогоднішнім виступом ми висловлюємо подяку і вдячність медичним працівникам. Щодня, часом в непростих умовах, вони стоять на сторожі нашого здоров'я. Їх професіоналізм, стійкість духу і вірність обраній професії заслуговують на глибоку повагу, - розповідає начальник оркестру, військовий диригент Академії майор Андрій Чебанов. - Лікарі вийшли на ганок, також з вікон робили відео. Реакція була дуже позитивна. Співробітники лікарні дуже проникнулися, були зосереджені на музиці, весь час аплодували». 

З гарним настроєм і натхненням лікарі йшли до своїх робочих місць, щоб і надалі виконувати свій священний обов’язок - рятувати життя українців.

«Ми дуже вдячні за такий проникливий виступ та душевний настрій під час наших непростих трудових буднів. Відчувається приплив сил та енергії на душі, також для наших пацієнтів це на користь для відновлення організму», - ділиться враженнями директор обласної клінічної інфекційної лікарні, доктор медичних наук, професор Павло Нартов. 

Оркестр Академії не вперше робить подібні флешмоби, зокрема, щороку, таким чином вітає медиків різних закладів.  

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ