новини

Духовий оркестр Академії привітав харків’ян зі святами

25.08.2020 07:42

Оркестр Національної академії Національної гвардії України виступав на міських заходах до Дня міста Харкова, Дня Державного Прапора та на День Незалежності України.

 

Військові Музиканти Академії вітали харків’ян у Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького та у сквері "Стрілка". 29 музикантів військового оркестру Академії виконали відомі національні та свiтовi композиції. Керував оркестром начальник оркестру – військовий диригент майор Андрій Чебанов.

 

«Завжди раді виступати для харків’ян. Позитивні емоції, танці та щирі подяки від містян забезпечені. Кожного року нас запрошують до святкування державних свят і приємно бачити, що навіть молоде покоління підтримує традиції національних свят. Кожного разу чисельні прохання на виконання гімну України, а після традиційно – «червона рута», - розповів майор Андрій Чебанов.

 

Крім того, духовий оркестр Академії взяв участь в урочистому прийомі учасників бойових дій та активістами ветеранського руху та привітали їх з прийдешнім Днем визволення Харкова. Для ветеранів був організований концерт військових пісень.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації  НА НГУ